Buna ziua,
Azi am fost oprit de un echipaj de politie pt. un control de rutina. S-a constatat ca masina pe care o conduc este radiata din evidenta dumnealor din mai 2015. Eu am cumparat-o in 2013 ( nu scrie pe verso la certificat ca este instrainata) am inregistrat-o fiscal la mine (platesc anual impozitul), am facut rovinieta periodic, am trecut podul de la Fetesti, am facut asigurari din 6 in 6 luni, am facut ITP anul trecut in august si nimeni nu a costatat nimic. Azi in urma controlului am fost dus la sectie s-au oprit actele ( cartea masinii, certificatul acesteia, asigurarea si permisul auto) si mi- au zis ca ma asteapta in dosar penal si un cazier din cate am inteles. Intrebarea este cum s-a putut radia aceasta masina in conditiile in care am toate actele acesteia, o platesc fiscal , circul cu ea legal din punctul meu de vedere si la ce sa ma astept mai exact ( cazier amenzi permis suspendat).
Multumesc anticipat
Buna seara,
Va sfatuiesc sa nu dati nicio declaratie decat in prezenta unui avocat si sa incercati sa regasiti TOATE inscrisurile de care ati facut vorbire mai sus.
este posibil sa fie o gresala a lor sau .... cine stie?
Daca nu dumneavoastra ati solicitat radierea atunci ...
Gresala mea este cam am inregistrat-o doar fiscal, si nu am continuat si cu schimbarea documentelor masinii pe numele meu, insa am toate actele in original. Dar nu ma asteptam sa am dosar penal si cazier in conditiile in care platesc fiscal si am toate documentele la masina.
Multumesc pentru raspunsul rapid.
Buna seara,
Inca nu aveti nimic si ati avea doar din clipa ramanerii definitive si executorii a unei sentinte. Acum nu aveti nimic, stati linistit.
Angajati un avocat, serios.
Vanzare autoturism
QED
Buna ziua,
Suntem in proces de vanzare a unei masini care e inmatriculata pe numele tatalui meu. Cel cu care ne-am inteles sa o cumpere a lasat de inteles ... (vezi toată discuția)