avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara,aș dori să radiez mașina de pe numele ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara,aș dori să radiez mașina de pe numele meu,am vândut ...

Buna seara,aș dori să radiez mașina de pe numele meu,am vândut o unui vecin fara a face un contract de vânzare cu el înțelegandu- mă cu acesta că eu voi pastra cartea mașinii până la încheierea actelor iar el va plăti impozitul. A fost de acord dar au trecut 2 ani de atunci iar acum nu mai vrea nici să plătească impozitul nici să facem actele, cum o pot radia? Mașina e la el în curte, lovită și nu mai circula cu ea. El deține talonul eu cartea mașinii cum procedez? Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:40, 29 Decembrie 2022
pentru a putea radia vehiculul de pe rolul dv fiscal este obligatoriu sa prezentati document justificativ care sa demonstreze fie ca nu mai sunteti proprietarul d efapt si de drept al acestuia fie evential vehiculul este depozitat in spatiu privat
initial,notificati oficial persoanacare detine vehiculul cu obligatia finalizarii procedurii legale de transmitere drept de proprietate vehicul-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
la predarea vehiculului ati completat rubrica speciala din talon?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea unei masini cu talonul suspendat MihaiSte MihaiSte As dori sa radiez o masina cu talonul retinut de rar ,sunt unicul proprietar, masina nu mai corespunde din punct de vedere tehnic(am impozitul platit la zi si ... (vezi toată discuția)
Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)
Radiere din circulatie autoturism mai vechi de 30 ani alexandruteutisan alexandruteutisan Am un autoturism mai vechi de 30 ani si vreau sa-l radiez din circulatie , am facut declaratia la notar ca nu va mai fi pusin circulatie , am fost la fisc si ... (vezi toată discuția)