avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce se poate face daca un succesor care este de fapt si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce se poate face daca un succesor care este de fapt si locatarul ...

ce se poate face daca un succesor care este de fapt si locataru parti ce se dezbate in succesiune u este de acord cu dezbaterea succesiuni,practic timp de doi ani nu a vrut sa se prezinte la notar sa is exprime opinia,notaru a suspendat succesiunea si zice ca trebuie sa actionam in judecata.
Dar eu nu imi permit sa introduc un proces si nici nu imi convine pentru partea ce mi se cuvine mai ales ca in decursu timpului au avut grije sa o prosteasca pe mama sa o faca propietar oe o cota parte nu stiu cit inseamna asta.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:57, 30 Decembrie 2022
Nu aveți alta soluție decât dezbaterea succesiunii în instanta,partaj etc.Discutati cu un av pt a aproxima costurile,taxa de timbru,expertize,onorariu,puteți încerca o solicitare de ajutor public judiciar cu eșalonarea taxei de timbru.
Nu aveți alta soluție decât dezbaterea succesiunii în instanta,partaj etc.Discutati cu un av pt a aproxima costurile,taxa de timbru,expertize,onorariu,puteți încerca o solicitare de ajutor public judiciar cu eșalonarea taxei de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu și cu fratele meu vrem să deschidem un proces pentru dezbatere ... Balteanu Mihaela Balteanu Mihaela Eu și cu fratele meu vrem să deschidem un proces pnt dezbatere fiindcă mama noastră e decedată de 17 ani tata sa recăsătorit a doua oară de 15 ani ... (vezi toată discuția)
Preturi iesire in indiviziune vali_085 vali_085 Buna ziua! Va rog pe acesta cale sa imi oferiti niste preturi pt un proces de iesire in indiviziune pt o garsoniera situata in Bucuresti , Vitanul vechi. ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune in instanta ContSters257326 ContSters257326 Buna ziua apelez la comunitatea avocatnet, fiindca nu sunt lamurit, desi am discutat atat la notar cat si cu un avocat, care sunt modalitatile de dezbatere ... (vezi toată discuția)