avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, ce recomandari aveti pentru cei carora li ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, ce recomandari aveti pentru cei carora li s-a suspendat ...

Buna ziua, ce servicii gratuite sunt pentru cei carora li s-a suspendat recent postul in baza art 55 lit C si art 65? Revizuiri gratuite ale CV-lui? Cursuri gratuite? Consiliere psihoterapie gratuite?
Merci!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2023
eu123, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum i se poate desface contractul de munca unei persoane care efectuează servicii de curățenie la bloc? vrem să externalizăm serviciul laura1973 laura1973 Buna ziua, La noi la bloc, s-a decis in Adunarea Generala ca asociatia sa semneze contract cu o firma specializata pentru servicii de curatenie, deoarece ... (vezi toată discuția)
Legislatie - dreptul la munca arhiresorin arhiresorin eram angajat ca agent de interventie,am comis o infractiune la codul rutier(in afara serviciului)pt care am fost condamnat 7 luni cu suspendare....ulterior mi ... (vezi toată discuția)
plata cursuri gratuite anofm diana45 diana45 Buna ziua, Daca incepi un curs care este gratuit pt persoanele aflate in cautarea de loc de munca, dar dupa o perioada te angajezi ( cat timp inca faci ... (vezi toată discuția)