avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislatie - dreptul la munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislatie - dreptul la munca

eram angajat ca agent de interventie,am comis o infractiune la codul rutier(in afara serviciului)pt care am fost condamnat 7 luni cu suspendare....ulterior mi s-a desfacut contractul de munca....este legal???daca ai o condamnare cu suspendare si cu termen de incercare ,se interzice dreptul la munca????
Cel mai recent răspuns: arhiresorin , utilizator 15:42, 18 Iunie 2014
Cu ce articol vi s-a incetat raportul de munca?
articolul 55 litera c
invocand art.39,alin.2,lit.g din codul muncii si art.36,pct c din lg 333/2003
Ultima modificare: Luni, 16 Iunie 2014
arhiresorin, utilizator
Art.55 li.c C.mun.trebuie sa fie coroborat cu alt articol din Codul Muncii - nu cu cel mentionat de dvs - Acesta nu reprezinta temeiul de drept al incetarii unui c.i.m.

Ultima modificare: Marți, 17 Iunie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
este un aliniat pe decizia de concediere care suna cam asa....
tinand cont de prevederile legii 53/2003-codul muncii,art.39 alin 2 lit g precum si prevederile legii 333/2003,actualizata privind paza obiectivelor,bunurilor,valorilor si protectia persoanelor-art.36 pct c
in baza prevederilor art.55 lit C din legea 53/2003-codul muncii.....DECIDE.......
Mai trebuie sa existe un articol care precizeaza ...La data de ........, in baza art. ... C.mun., inceteaza c.i.m. al dnului .....

Alte discuții în legătură

Somaj in caz de desfacere disciplinara a cim? in cazul concedierii ... HannahElaLid HannahElaLid Somaj in caz de desfacere disciplinara a CIM? In cazul concedierii ca urmare a cercetarii disciplinare, se poate acorda somaj, daca celelalte conditii sunt ... (vezi toată discuția)
Incetare cim -somaj nyyco nyyco Buna seara! Va rog frumos sa imi spuneti daca o dispozitie a primarului de incetare a unui contract de munca al unui asistent personal din cauza decesului ... (vezi toată discuția)