avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua.Am primit o executare silita in data de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua.Am primit o executare silita in data de 13.12.2022,in ...

Buna ziua.Am primit o executare silita in data de 13.12.2022,in legatura cu o amenda data de Politia Locala Turda.P.V-ul de la amenda respectiva,nu l-am primit la domiciliul din buletin.Mentionez ca amenda a fost data in data de 01.11.2021. si când am primit executarea silita,am platit amenda,si am facut o cerere la Politia locala Turda,pentru a-mi inmâna copiile P.V-ului amenzii si a P.V.-ului de afișare. Dupa 7 zile mi s-a inmânat copiile Proceselor Verbale,constatând cu surprindere ca si cel de amenda si cel de afisare au fost intocmite la alt domiciliu,mai exact la alt numar de casa.Având in vedere ca respectivul numar e la celalalt capat al strazii,eu nu am putut afla macar ca am vreun proces verbal ,neexistând starea de fapt pentru a putea face contestatie in termenul de 15 zile( si de a plati la jumatate) .Se poate anula la judecatorie anularea amenziisi restituirea sumei platite ? VĂ MULȚUMESC.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 19:15, 4 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Formulați plangere contraventionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal necomunicat in 30 zile claudiut claudiut buna ziua, in data de 12.06.2009 mi s-a intocmit un pv pentru ca nu am avut prmisul si buletinul asupra mea fiind sanctionat cu o amenda de 360 ron. ... (vezi toată discuția)
Cum se prescrie o amenda de radar fix? adelina prada adelina prada in luna oct 2008 am primit instiintare la firma ca masina mea de serviciu a depasit viteza legala cu 12km si sa dam datele soferului. le-am dat si in noiembrie ... (vezi toată discuția)
Amenda mamymeu82 mamymeu82 am luat un radar cu 85 km in localitate si de platit amenda 210ron sau 420 ...ce se intampla daca nu platesc??? (vezi toată discuția)