avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Femeie de serviciu. Buna! Ce ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Femeie de serviciu. Buna! Ce suprafata i s-ar atribui unei femei de serviciu la privat? ...

Buna! Ce suprafata i s-ar atribui unei femei de serviciu la privat? exemplu :reprezentanta auto? Trebuie facut tot! Sters gresie,parchet,faianta,etc,aspirat,sters praful,geamurile,toalete,birourule,mese, scaune,absolut tot?! In 8 ore de lucru,in fiecare zi?! Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:48, 5 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Topicul nu poate fi analizat sub incidenta dispozitiilor care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatii de proprietari-dupa cum ati inteles sa selectati sectiunea de postare
Rugati prin mesagerie privata administratorii sau moderatorii de pe forum sa mute topicul in sectiunea specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,in urma unor conflicte cu asociatul meu am decis sa ... Andra990 Andra990 Buna seara,in urma unor conflicte cu asociatul meu am decis sa vindem afacerea.Ulterior acesta spune ca in cazul in care nu o vindem in termenul limita ... (vezi toată discuția)
Cresterea viteilor angus fara pasunat ??? M.Florin M.Florin salut. am o intrebare : cu privire la cresterea viteilor de carne rasa Angus, se poate dezvolta fara o suprafata de pasunat ? adica animalele fiind hranite ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as vrea sa stiu care e suprafața de curățat pentru ... ibiszabo25 ibiszabo25 Bună ziua. As vrea sa stiu care e suprafața de curățat pentru un îngrijitor curătenie in spitale de stat. Mulțumesc frumos. O zi bună!! (vezi toată discuția)