avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA transport marfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA transport marfa

buna ziua!
am un PFA transport marfa.Camionul cu care imi desfasor activitatea am contract de comodat pe el. Momentan el este inchiriat unei firme cu contract de inchiriere,Imi pot face contract de comodat si pe masina personala sa-mi deduc o parte din cheltuielile cu deplasarea?Pentru cate masini se poate face contract de comodat daca ele nu sunt folosite in scopul desfasurarii activitatii?
Ultima modificare: Vineri, 6 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cheltuieli combustibil - ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am o intrebare si daca puteti va rog ajutati cat mai repede. Am o firma care presteaza servicii la o alta firma. La firma respectiva nu este angajata ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa Daniel Manciu Daniel Manciu Buna ziua, Fara contract de comodat in ce proportie se pot deduce urmatoarele cheltuieli: 1. Consumul de benzina, RCA, CASCO, rovinieta, reparatii, ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile prin pfa tra65 tra65 Buna ziua, Sunt un incepator in business. Recent (o saptamana) am infiintat un PFA si inca nu-mi este clar ce cheltuieli se pot deduce, pe o astfel de ... (vezi toată discuția)