Buna ziua, am si eu o intrebare/rugaminte. Am o situatie in familie destul de delicata si am nevoie de sfatul unui avocat, tatal meu o ameninta pe mama ca.i ia pensia si daca pleaca de acasa o sa vina sa o caute oriunde datorita unor bani pe care el ii vrea de la noi copii lui, este vorba de o mostenire dobandita legal de catre noi si acum a inceput sa faca scandal ca vrea si el din bani, explic mai in detaliu problema , dar pana atunci vreau sa stiu care ar fi cursul lucrurilor din privinta unui avocat. Mama vrea sa plece si sa divorteze numai ca i.a luat toti banii, i.a blocat numerele noastre in telefon si este disperata nu stie ce sa faca. Ma puteti ajuta, va rog, macar cu un sfat?
tata nu are cum sa ii ia mamei pensia, mama sa faca cerere la casa de pensii sa ia pensia pe acrd.
Mama poate pleca unde doreste sai poate divorta daca vrea.
sa isi ia tel ca oricine il poate debloca.
Am inteles, multumesc pentru raspunsul prompt, asta are de gand sa faca sa ia pensia pe card dar are toate actele in casa si nu are cum sa mai intre in posesia lor. Trebuie sa apelam la politie pentru a intra in casa sau cum sa procedam, sau mai intai trebuie inaintate actele de divort?