avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. La multi ani! Stiu ca s-a aprobat tacit in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. La multi ani! Stiu ca s-a aprobat tacit in senat (in ...

Buna ziua. La multi ani!
Stiu ca s-a aprobat tacit in senat (in luna decembrie 2022),initiativa conform careia pragul de impozitare a pensiilor sa se ridice de la 2000 la 3000 lei.
As dori sa stiu daca s-a aprobat si s-a publicat in Monitorul Oficial si astfel sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2023.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 14:40, 6 Ianuarie 2023
Nu , urmeaza sa se ia in dezbatere ( nu se stie cand ) in Camera Deputatilor , care este for decizional . Doar daca se va aproba si va fi promulgata de Presedinte se va publica in MO . Cred ca , fiind o lege care modifica prevederi ale Codului Fiscal , se poate pune in aplicare nu mai devreme de 6 luni de la promulgare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct pensie 40% respectiv 45% herling herling In Senat s-a aprobat de la 1,01.2017 punctul de la 40% din salariul mediu. .Cand se afla pe ordinea de zi la Camera.Deputati si ce nr.are proectul de ... (vezi toată discuția)
Legea cametei Teemo Teemo Am o dilema legata de legea cametei proaspat adoptata. Sunt (ne)fericitul partas al unui contract de imprumut dubios. Din cate am inteles a fost adoptata de ... (vezi toată discuția)