avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua!Unde pot sa ma adresez ptr ajutorul dat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua!Unde pot sa ma adresez ptr ajutorul dat celor ce ingrijesc ...

Buna ziua!Unde pot sa ma adresez ptr ajutorul dat celor ce ingrijesc un batran.Mama mea are 83 ani are diabet si nu vede de un ochi.

Alte discuții în legătură

Drepturi sociale claudia1972 claudia1972 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema :este vorba despre o persoana,barbat, nascut la data de 03.06.1944 ,pensionar la limita de varsta cu o ... (vezi toată discuția)
Pensie pt diabet georgeta1977 georgeta1977 soacra mea are diabet si e dependenta de insulina, as dori sa stiu daca are dreptul la pensie. are 52 de ani si nu cred ca a lucrat vreodata cu crte de munca. (vezi toată discuția)
Mama mea nu vede si ea vede cu un ochi doar cu ochelari +13 si ... Ionut0001 Ionut0001 Mama mea nu vede si ea vede cu un ochi doar cu ochelari +13 si celalt vede negru si are si diabet,anul trecut am facut dosarul pt handicap si ia dat grad mediu ... (vezi toată discuția)