avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mama mea nu vede si ea vede cu un ochi doar cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mama mea nu vede si ea vede cu un ochi doar cu ochelari +13 si ...

Mama mea nu vede si ea vede cu un ochi doar cu ochelari +13 si celalt vede negru si are si diabet,anul trecut am facut dosarul pt handicap si ia dat grad mediu ,ea acum am facut din nou si ia dat tot acelasi grad dar nu ii mai vireaza pensia de 64 lei ,ce putem face in situatia asta si ridicarea gradului ,ea de 3 ani tot acelasi grad ii da
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:10, 17 Mai 2023
Puteti formula contestatie impotriva deciziei de incadrare in grad de handicap la comisia superioara de expertiza persoane cu handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lncadrare grad de handicap gabriela6868 gabriela6868 Pe 8 martie 2015 tatal meu a suferit un accident vascular cerebral diagnosticul fiind de ;tromboza venoasa cerebrala de sinus sagital superior in portiunea ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap schimbat; am vreo sansa la tribunal? chitimia chitimia Nu stiu daca am postat bine subiectul meu de discutie pentru ca abia m-am inscris pe site ,asa ca o sa va spun problema mea : sunt bolnav de diabet de 28 de ... (vezi toată discuția)
Certifcat de incadrare in grad de handicap Laur18 Laur18 Pana sa implinesc 18 ani am avut gradul 2 de handicap la comisia de experitiza pentru copii, dupa ce am implinit 18 ani a trebuit sa ma mut la adulti, fiind ... (vezi toată discuția)