Pe 8 martie 2015 tatal meu a suferit un accident vascular cerebral diagnosticul fiind de ;tromboza venoasa cerebrala de sinus sagital superior in portiunea posterioara cu leziuni ischemice temporo occipitale bilaterale transformare hemoragica pe dreapta ,tulburare de acuitate vizuala bilaterala,scaderea vederii ambilor ochi a fost verificata prin cimp vizual .tatal meu nu mai vede decit cu partea superioara a ambilor ochi nu mai distinge culorile si are tulburari amnezice .am depus dosar pentru acordarea de grad de handicap iar decizia comisiei a fost de NEINCADRARE .as vrea sa fac contestatie la aceasta decizie si as vrea sa stiu daca este corecta decizia si daca acest diagnostic se poate incadra in grad de handicap ...va multumesc
Numai comisia medicala de expertiza persoane cu handicap detine autoritatea si competenta sa analizeze documentele medicale,sa dispuna eventuale investigatii suplimentare,in urma carora sa se stabileasca afectiunea si eventual sa se dispuna eliberarea de certificat incadrare grad de handicap
Aveti dreptul sa formulati contestatie impotriva deciziei emise de comisia medicala locala ,la comisia medicala superioara de expertiza persoane cu handicap