avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Am trombofilie ereditara (mutatia PAI-1, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Am trombofilie ereditara (mutatia PAI-1, factorul ...

Buna ziua. Am trombofilie ereditara (mutatia PAI-1, factorul V si inca 2) cu istoric de tromboza venoasa cerebrala de sinus sagital superior, oare unde pot vedea codul bolii si in ce grad de handicap m-as incadra? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 13:51, 4 Octombrie 2024
Buna ziua!
Trombofilia nu se considera handicap.Exista tratament de intretinere pentru asta,anticoagulante.Previne formarea cheagurilor de sange sau le sparge pe cele care se formeaza.
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
Alexandrarares, utilizator
Buna ziua

Gasiti procedura aici: [ link extern ] /

Incadrarea nu se face in functie de numele bolii ci de situatia dvs particulara de catre o comisie specializata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lncadrare grad de handicap gabriela6868 gabriela6868 Pe 8 martie 2015 tatal meu a suferit un accident vascular cerebral diagnosticul fiind de ;tromboza venoasa cerebrala de sinus sagital superior in portiunea ... (vezi toată discuția)
Somaj sau prelungire ccc pe 3 ani sorinikia sorinikia Buna seara, Baietelul meu face in data de 16 sept 2 ani, dupa nastere la 2 saptamani de la nastere a fost diagnosticat cu tromboza venoasa de sinus sagital ... (vezi toată discuția)
Grad de invaliditate & grad de handicap Pilu Pilu Buna seara, as avea rugamintea, daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatorul aspect: exista undeva prevazut vre-o echivalara intre \"grad de invaliditate\" ... (vezi toată discuția)