avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Tabac
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Tabac

Buna ziua as vrea sa seman in gradina tabac ptr a avea personal
Suntem 2 fumatori inraiti
As avea probleme cu legea?
Cat tabac ma lasa legea sa semsn in gradina ?
Intreb ca nu as vrea sa ma parasca vreun vecin si sa ma trezesc cu politia pe capu meu
Multumesc frumos ptr raspunsuri
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2023
Ancamea90, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:50, 9 Ianuarie 2023
nu exista restrictii la cultura tutunului. insa va trebui sa va tineti foarte departe de comercializare si chiar de la a face cadouri. tigarile/ tutunul de pipa sunt puternic accizate si de aici la evaziune fiscala e doar un pas. sper insa sa stiti cum se proceseaza frunzele brute pentru a deveni tutun de pipa/ tigarete/ tigari de foi, si sa aveti si mijloacele necesare
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea este valabila? cod vamal oltul oltul se constituie infractiune l) deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor ... (vezi toată discuția)
Infractiune potrivit art 296.1 alin. 1 lit. l din cod fiscal bt02hac bt02hac buna, am primit o notificare ca sunt faptuitor intr-un proces potrivit legii nr 571/2003 art 296.1 aliniatul 1 litera L, ce ma sfatuiti? Nu am inteles mare ... (vezi toată discuția)
Este legal sa detii 1 kg de tutun fermentat in afara antrepozitului fiscal ? IonescuTiberiu IonescuTiberiu Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare : daca cumpar de pe net de la diversi producatori persoane fizice, [b]1 kg de tutun pe luna, este legal ? Ma refer la ... (vezi toată discuția)