avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Impozitare micro societate de brokeraj financiar-bancar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Impozitare micro societate de brokeraj financiar-bancar

Buna ziua,

In cazul unei societati ce are ca obiect de activitate "Activitati auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activitati de asigurari si fonduri de pensii" (cod CAEN 6619), iar obiectului contractelor de prestarii servicii il reprezinta serviciile de brokeraj financiar-bancar, mai exact negociere in operatiuni financiar-bancare pentru accesarea de catre Beneficiar a unor credite de la Banca X avand ca destinatie Y, aceasta se incadreaza la art.47 (3) lit.f) Cod Fiscal si trece la platitoare de impozit pe profit sau ramane la impozitare micro?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Firma broker bancar reluda reluda Va rog sa-mi spuneti daca operatiunile din activitatea de intermedieri credite cod CAEN 6619 (Activitati auxiliare intermedierilor financiare exclusiv ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de coduri caen. forex nzsolt85 nzsolt85 Buna Ziua, as avea o intrebare. As dori sa inregistrez o firma, care as avea ca si activitate introducting brokerajul pt. mai multe firme de[EDITAT]. Care ar ... (vezi toată discuția)
Caen 741 - consultanta in afaceri ContSters83018 ContSters83018 cumva avand ca pricipal obiect de activitate, grupa 741, inseamna ca se pot efectua servcii de consultanta financiar bancara? daca nu, ce caen mi-ar ... (vezi toată discuția)