avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu un sfat! ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu un sfat! Vecinul de deasupra ...

Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu un sfat! Vecinul de deasupra a închiriat apartamentul la o doamna cu doi copii de 3 si 4 ani. De când s-au mutat deasupra mea, nu mai am nicio clipă de liniște, nu mă mai pot odihni, zgomotul este foarte mare, foarte suprător, indiferent de ora. M-am adresat proprietarului cu rogamintea sa vorbească cu doamna, eu am incercat, fara niciun rezultat, dimpotrica a fost foarte obraznica. Asociatia de proprietari mi-a spus ca trebuie sa ma descurc, nu e de competenta lor. Vă rog sa ma credeți că nu exagerez, si nici nu stiu cui sa ma maia dresez. Politia mi-a spus ca ei pot interveni doar dac îi chem atunci cand este zgomot, am incercat dar până sa ajunga ei, zgomotul încetează.
Ce solutii am?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ElisabetaAlbu , utilizator 23:39, 15 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa suportam zgomotele unei tipogarfii aflate la subsolul blocului? Bostan Maria Cristina Bostan Maria Cristina Avem, la subsol, o Tipografie care lucreaza cu aparatura al carei zgomot este amplificat si de structura de beton a blocului. Noi suntem locatari la etajul de ... (vezi toată discuția)
Zgomot intentionat terorist ! Faraday Faraday Ce fac daca vecinul meu de deasupra garsonierei pune copilul sa alerge intentionat in casa cu sarituri In plafon mai ales in orele in care legitorul ... (vezi toată discuția)
Incalcarea unor drepturi in condominiu clausofe clausofe Buna ziua! Ce pasi ma sfatuiti sa urmez in situatia in care vecina mea de deasupra are copil mic de 2 ani si am inteles este copil...dar se simte ca mama nu ... (vezi toată discuția)