avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua. Amendă penală sau condamnarea cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua. Amendă penală sau condamnarea cu amanarea executării ...

Bună ziua. Amendă penală sau condamnarea cu amanarea executării pedepsei ce ar fi se dorit? Am primit o sentință cu amendă penală care nu este definitivă. ( am recunoscut greșeala sa redus cu 1/3). Mă interesează să sufăr o restrânger a drepturilor civile
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat Tudor ANCA , Avocat 11:15, 10 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Dacă puteți obține amânarea aplicării pedepsei, este de preferat.

Amânarea aplicării pedepsei NU este o condamnare, sens în care nu veți suferi consecințele unei condamări. Veți fi supravegheat și vi se vor impune anumite obligații termen de 2 ani, dar impactul asupra drepturilor dvs. este mult mai mic.

Asta este situația la nivel general, depinde totuși situația dvs. concretă și ce anume urmăriți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu alcoolemie de 1.10 brutus92 brutus92 salut.am avut si eu un accident in februarie 2014 si tocmai acum in ianuarie 2015 am procesu;.Am avut alcoolemie in sange 1.10,nu am avut victime nu am avut ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan adrianBente adrianBente o posibila sentinta in cazul unui imens 2.02 la mie ,fara alte probleme cu legea inainte ? (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare sau amanare john9090 john9090 Buna Seara, Poate sa ma lamureasca cineva si pe mine concret care este diferenta intre o sentinta cu amanarea executarii pedepsei si una cu ... (vezi toată discuția)