avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asociata la un SRL la care am contract de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asociata la un SRL la care am contract de munca

Buna ziua,
Sunt asociata intr-un SRL, in Romania, la care am si Contract de munca. Sotul locuieste in strainatate si din vara anului trecut am decis sa lucrez ocazional in aceasta tara-am un contract de munca cu o firma pt plasare forta munca (lucrez ocazional, cand sunt acolo si este nevoie de mine).
Am depus anul trecut, in strainatate o Declaratie privind veniturile mele din Romania - am si platit ceva impozit acolo.
Ce ar trebui sa fac pentru a fi in legalitate in Romania ? Declaratie activitate in strainatate.... plata impozit pt activitati din strainatate ???
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit persoana fizica hightlink hightlink Buna ziua, De ceva vreme caut informatii pe net si intreb contabili insa nu am reusit sa ma lamuresc, sper ca pot primi aici un raspuns clar. Treaba este ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-agentie plasare forta de munca,studenta in anul 3. Andees Andees Buna ziua! Urmeaza sa imi deschid un SRL si as vrea sa aiba profil de prestare servicii-plasare forta de munca. As vrea sa stiu ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Taxe pt. contract de munca din marea britanie cu prestarea activitatii pe mare VladLazar VladLazar Buna ziua! In aceasta vara mi-am schimbat locul de munca. Am fost angajat de o agentie de recrutare cu un contract de munca pentru marinari inregistrat in ... (vezi toată discuția)