avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma protectie si paza
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma protectie si paza

Pt a infiinta o SC de protectie si paza, in afara actelor necesare pt infiintarea oricarei societati, mai este nevoie cumva de vreun aviz sau autorizatie de la vreo institutie (de ex politie, primarie, etc)? Asociatii trebuie sa aiba o calitate speciala?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 11:54, 23 Ianuarie 2010
Pentru infiintarea propriu zisa nu cred, insa pentru obtinerea licentei de functionare aveti de indeplinit mai multe conditii. Va rog cititi Art. 20 din Legea 333/2003.
Ca sa functioneze, firma va avea nevoie de avize de la SRI, Ministerul de Interne etc.
Avize de la Politie, SRI, ministerul administratiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare sistem supraveghere video c60411495 c60411495 Buna ziua, Am fost contactat de catre o farmacie sa ii montez un sistem de supraevghere video. (Societatea mea se ocupa cu vanzarea de produse IT, Software, ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma de paza razvan1975 razvan1975 As vrea sa infiintez o firma de paza in Brasov ,impreuna cu un asociat din Italia si as dorii sa stiu cam ce acte(autorizatii,avize,taxe-etc) trebuie si ce ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma de paza si protectie! FREDU FIN FREDU FIN Care sunt conditiile pentru a deschide o firma de Paza si Protectie, de transport valori , unde gasesc metodologia actualizata in 2016 ? ms. (vezi toată discuția)