avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna Am o amica ce a facut analizele pentru scoala de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna Am o amica ce a facut analizele pentru scoala de soferi ...

Buna
Am o amica ce a facut analizele pentru scoala de soferi si in foaia de scolarizare are apta cu corecte optica? Ce inseamna? E obligata sa poarte ochelari la proba teoretica si practica? Ii va veni pe permis un cod si va fii obligata sa poarte ochelari? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:17, 10 Ianuarie 2023
Va fi obligata sa poarte ochelari de vedere atunci cand se afla la volanul unui autovehicul, nu numai la proba practica ci si dupa obtinerea permisului de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere Daniel Ion Daniel Ion Buna ziua, am absolvit școala de șoferi de curând, am luat examenul teoretic cu 26 și urmează proba practica(traseul) maine. Problema e ca am fost admis ... (vezi toată discuția)
Valabilitate scoala de soferi jacquelline jacquelline As dori sa stiu care este valabilitatea pentru scoala de soferi (nr. de inregistrare al dosarului dat la inscrierea la scoala este 28.04.2012, fisa medicala ... (vezi toată discuția)
O intrebare despre scoala de soferi lusyana lusyana vreau sa stiu...fiecare document de la dosar dupa cat timp expira?! si care anume... si mai vreau sa stiu daca am inceput scoala de soferi pe data de 10 .10 ... (vezi toată discuția)