avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca copii rămân la mama,statul ii da și locuință ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca copii rămân la mama,statul ii da și locuință tot ei?adulter ...

Daca copii rămân la mama,statul ii da și locuință tot ei?adulter din partea mamei in timpul căsătoriei și părăsirea domiciliu cu minorii.multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 22:38, 11 Ianuarie 2023
Dacă indeplineste condițiile pentru o locuință sociala atunci poate sa primească un imobil de la Primărie.
Nu are importanta motivul divorțului( adulter, violenta etc)
Dacă dvs sunteți soțul atunci prin prisma adulterului sotiei puteți solicita și obține divortul din culpa ei exclusiva precum si obligarea la plata unor daune morale. Ar fi bine sa verificați și paternitatea copiilor, poate nici nu sunt ai dvs.
Mergeți la un avocat și discutați în detaliu deoarece aveți foarte multe întrebări postate și probabil vor tot apărea. E mai bine sa primiți pe loc un răspuns complex raportat strict la situația dvs decât informații cu caracter vag.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2023
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, partaj justme14 justme14 As vrea sa stiu daca in cazul unui divort in care sotul este acuzat de adulter (cu probe si martori) ar putea fi obligat sa renunte la casa, adica sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Divort fără acord Vbnm Vbnm Pot divorta de sotul meu, chiar daca el nu e de acord, pe motivul ca a savarsit adulter? (vezi toată discuția)
Divort in instanta Nico_09 Nico_09 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii legate de divort. Sunt casatorita de mai putin de 1 an insa sotul meu si-a gasit pe alta si a ... (vezi toată discuția)