avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contabilitate paralela
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contabilitate paralela

Ca si asociat minoritat al unui SRL am descoperit existenta unui "caiet" in cadrul departamentului contabilitate, caiet in care sunt inregistrate pe zile miscari de numerar,o parte din aceste miscari nu se regasesc si in Registrul de casa zilnic(document contabil cu caracter special), bani intrati/iesiti la negru.
Ce valoare are acest caiet ca proba in instanta?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 16:53, 22 Ianuarie 2010
amaliaj a scris:

Ca si asociat minoritat al unui SRL am descoperit existenta unui "caiet" in cadrul departamentului contabilitate, caiet in care sunt inregistrate pe zile miscari de numerar,o parte din aceste miscari nu se regasesc si in Registrul de casa zilnic(document contabil cu caracter special), bani intrati/iesiti la negru.
Ce valoare are acest caiet ca proba in instanta?

Buna ziua,
Daca este pertinent, util si concludent, caietul poate avea in instanta, intr-un eventual probatoriu admis de instanta, valoare de "inceput de dovada scrisa".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare infatisare registrul jurnal de cumparari intr-o actiune in pretentii dide dide Paratul debitor sustine ca facturile care fac obiectul cererii nu au fost primite si acceptate la plata! Am convingerea ca aceste facturi au fost inregistrate ... (vezi toată discuția)
Probe in instanta carmen bisioc carmen bisioc Buna ziua! Supun atentiei urmatoarea problema,as dori sa stiu daca sms-urile si inregistrarile convorbirilor telefonice care contin amenintari la adresa ... (vezi toată discuția)
Decădere din proba cu expertiză din cauza neachitării avansului către expert. mai poate fi cerută expertiza în apel? sandu dorina sandu dorina Buna ziua. V-aș ruga dacă se poate o opinie și dacă există, indicarea temeiului legal. În primă instantă petentul a fost decăzut din proba cu ... (vezi toată discuția)