avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Buna ziua! Pot beneficia de deducerea suplimentara in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Buna ziua! Pot beneficia de deducerea suplimentara in baza OG ...

Buna ziua!
Pot beneficia de deducerea suplimentara in baza OG 16/2022, daca lucrez in domeniul constructiilor si am deja unele facilitati fiscale? Ma refer la cei 100 de lei din impozitul pe venit, pentru copiii aflati in intretinere si care sunt inscrisi la o unitate de invatamant.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2023
AneAdi, utilizator
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 17:10, 12 Ianuarie 2023
Puteti beneficia de cei 100 de lei deducere, doar ca in functie de salariu brut diferenta este de doar cativa lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta 16/2022 referitoare la deducerea din impozit. buna ... elena-preda elena-preda Ordonanta 16/2022 referitoare la deducerea din impozit. Buna ziua, Am un ccopil de 12 ani, fapt pe care voi beneficia de deducerea de 100 lei din impozit. ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de deducere suplimentară? Badiu Nicolae Badiu Nicolae Bună! Doresc să știu dacă pot beneficia de deducere suplimentară personală pe impozit conform L 227/2015 art 77(modificat prin ordonanța de urgență ... (vezi toată discuția)
Deducere personala anamariaholban anamariaholban buna ziua, Fiti amabili, dupa ce am solicitat completand formulare si obtinand negatia de la fostul sot, cum ca nu beneficiaza de deducerea personala ... (vezi toată discuția)