avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Dacă am împrumutat o persoana de o suma ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Dacă am împrumutat o persoana de o suma de 2000 ...

Bună ziua! Dacă am împrumutat o persoana de o suma de 2000 de lei, dar fără vreun contract, doar prin simplul transfer bancar, având dovada transferului, însa nu mi-am recuperat suma de bani. O pot recupera cumva prin instanta? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:45, 13 Ianuarie 2023
daca puteti face dovada imprumutului si nu au trecut 3 ani de cand i-ati dat
Puteți recupera împrumutul prin instanta. Dacă la detaliile transferului bancar nu ați specificat "împrumut " atunci este necesar sa administrati în cursul judecății și probabil testimoniala cu un martor pentru dovedirea naturii transferului bancar.
Este indicat sa începeți mai întâi cu o notificare către persoana respectiva, poate asa urgenteaza momentul restituirii sau măcar face o plata partiala.
Ce scrie în transfer?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am imprumutat unei persoane in 4 transe bani prin ... Natcar Natcar Buna ziua! Am imprumutat unei persoane in 4 transe bani prin transfer bancar. De fiecare data am mentionat la Detalii Imprumut si asa apare pe OP. Se pare ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am imprumutat in data de 4 iulie 2021 ,un asa zis ... numelemeualex numelemeualex Buna ziua! Am imprumutat in data de 4 iulie 2021 ,un asa zis \"amic\" cu suma de 9 000 $ cash, fara a face vreun act in prealabil, urmand ca acesta sa imi ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma de bani imprumutata Maritt Maritt Buna ziua, Puteti va rog sa imi spuneti care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a recupera o suma de bani? Anul trecut o ruda a imprumutat unui prieten ... (vezi toată discuția)