avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA radiat - masina in proprietate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA radiat - masina in proprietate

Buna ziua. Situtie: cetatean britanic (nerezident in RO) cu PFA radiat in 2019. In proprietatea pfa a ramas o masina. Cum se poate scoate masina de pe pfa si trecuta in proprietatea unei terte persoane (fara a trece in propritate pwrsonala din cauza lipseo rezidentei)

Alte discuții în legătură

Patrimoniul societatii comerciale cu raspundere limitata Se va lichida patrimoniul , dar societatea are in patrimoniu bunuri imobile - terenuri - cui ii revin ?Cetateanului strain care a fost asociat unic ? prin ce ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata pe pfa Tammy Simmonds Tammy Simmonds Buna ziua, Am si eu o intrebare in legatura cu masina mamei mele. Cand a cumparat masina, mama a fost inregistrata ca si Persoana Fizica Autorizata, si pe ... (vezi toată discuția)
Acte masina pfa radiat living.architecture.ro living.architecture.ro Buna ziua! Avem urmatoarea situatie: - masina inmatriculata pe PFA in 2002 (in talon si cartea de identitate apare proprietar PFA) - din 2018 in urma ... (vezi toată discuția)