avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Un angajat, intr-o societate privata, poate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Un angajat, intr-o societate privata, poate primi ...

Buna ziua,

Un angajat, intr-o societate privata, poate primi tichete de masa si hrana (catering) de la anagajatorul sau pe ambele in aceiasi luna?

Multumesc,
Alexandra
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:33, 16 Ianuarie 2023
In cazul angajatorilor privati, ceea ce conteaza este salariatul sa detina functia de baza la angajatorul care acorda tichete. .. in speta, cred ca este posibil cumulul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Funcție de baza? legal sau nu? jordyz0r jordyz0r Buna seara! Am o mare nelămurire in legatura cu declaratul funcției de baza. Pana la 1 ianuarie 2018 am avut cim in privat cu norma de 8h/zi. De la 1 ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa iliada iliada spuneti-mi va rog,daca ai 2 job-uri,unul full-time si unul part-time se pot primi bonuri de masa de la ambele si in ce conditii.eu nu primesc de la niciunul.de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca detin un contract de munca de 8h la stat ... ... SabinaVlad SabinaVlad Buna ziua! Daca detin un contract de munca de 8h la stat ... si primesc norma de hrana, si mai am un contract de munca de 8h la privat ... as putea beneficia ... (vezi toată discuția)