avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita.buna ziua,am și eu o întrebare în ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita.buna ziua,am și eu o întrebare în legătură ...

Executare silita.buna ziua,am și eu o întrebare în legătură cu o executare silita,și anume,mi sa făcut o executare de către executor judecatoresc pentru un credit ne achitat executare pe care judecătorul a respinso pe motiv de neinteres.dupa o perioada de trei luni de la respingerea judecătoriei la prima executare,sa făcut din nou executare pe același dosar de către altul executor dar de data aceasta a fost aprobată executarea și mi sa făcut proprire pe salariu,am făcut contestație la executare. Întrebarea ar fi ce seanse am să câștig acest proces . Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionutzavalin , utilizator 08:39, 4 Noiembrie 2023
Buna ziua, trebuie analizate actele, vazut ce motive ati invocat, ce probe aveti, in ce stadiu procesual sunteti, etc. Luati legatura cu un avocat care eventual sa va si reprezinte in proces.
Avocat am contactat pentru că el a depus contestația la executare,la care a depus și decizia instanței de la prima executare care a fost respinsa pe motiv de neinteres. Țin să specific căci creditul a fost făcut în anul 2011, pe o perioadă de cinci ani,ieu din 2012 nu am mai platit nimic,prima executare sa făcut în 2018 dar executorul de atunci a renunțat la dosar pt că nu a avut ce sa execute ,in 2022 a fost făcută a doua executare care a fost respinsa de instanta motivul vinde neinteres,după trei luni a fost făcută a treia executare care a fost aprobată.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, trebuie analizate actele, vazut ce motive ati invocat, ce probe aveti, in ce stadiu procesual sunteti, etc. Luati legatura cu un avocat care eventual sa va si reprezinte in proces.

Doar daca se vad actele de avocat se poate cunoaste situatia.
Vorbiti cu avocatul angajat pentru el cunoste piesele dosarului.

Am avut si eu ceva asemanator cu doua dosare, unul din 2017 si am castigat contestatia la executare pentru executarea din anul 2022.

Scris din Bucuresti 2023
Ultima modificare: Luni, 16 Ianuarie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Ar trebui ca aparatorul dv sa comunice hotararea instantei si sa invoce autoritatea de lucru judecat
Nu se aplica autoritatea de lucru judecat la încuviințarea de executare silită, sau la contestații la executare, sau la procesele care judecă cauzele pentru minori și familie.

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita ionut979 ionut979 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Contract de credit incheiat in 2008 cu BRD pentru un credit nevoi personale in valoare de 15000 lei pe 10 ani, s-au platit ... (vezi toată discuția)
Inadmisibilitate contestatie executare clauze abuzive Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Am depus o contestatie la executare care a fost respinsa si as dori sa depun apel, insa nu stiu daca as avea castig de cauza. o sa descriu pe scurt ... (vezi toată discuția)
Executare silita adilaur adilaur Am achitat o executare silita si doresc sa stiu daca pot redeschide dosarul de executare si impotriva cui ! A executorului sau a instantei !! Am 2 hotarari ale ... (vezi toată discuția)