avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurare in sistemul de sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurare in sistemul de sanatate

Buna ziua,
Sunt administratorul unui PFA, cu un singur angajat.
Incepand cu luna august, angajul nu mai apare asigurat in sist de sanatate.
M-am deplasat la Casa de Asigurari, unde am fost informat ca trebuie sa le trimit declaratia unica depusa on-line de catre contabil.
Am trimis declaratia unica pe mail, mi se comunica ca trebuie sa merg sa iau un nr de inregistrare de la Anaf, in caz contrar nu se poate opera in sistem.
Unde este greseala?

Multumesc

Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii on line pentru firme mici elena claudia ianasi elena claudia ianasi Bună ziua, As avea nevoie de câteva lămuriri suplimentare privind depunerea declaraţiilor on line. Din câte am înţeles din Ordinul ANAF firmele mici ... (vezi toată discuția)
Am depus declarația unica pentru cass și apoi m-am angajat Onix1975 Onix1975 Bună ziua, Pe data de 27.04.2023 am depus declarația unica la ANAF pentru a mă asigură la sănătate deoarece nu aveam nici un venit.Pe data de ... (vezi toată discuția)
Contributii la pensie si sanatate pfa ContSters66930 ContSters66930 As dori sa stiu si eu unde trebuie sa merg pentru a face contract pentru pensii si pentru sanatate, in Bucuresti. Conteaza sectorul? Am depus declaratiile la ... (vezi toată discuția)