avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti unde poate fi reclamat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti unde poate fi reclamat administratorul ...

Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti unde poate fi reclamat administratorul si comitetul executiv, deoarece de 1 an de zile nu s-a facut sedinta si nici nu vor sa faca!Am solicitat sa facem o adresa catre Termoenergetica deoarece in decembrie nu am avut caldura si apa calda si nici nu vor sa auda!Conf.art.28, pct.3 din Legea asociatei, trebuie sa fim informati cu privire la calculul cotelor de intetinere si multe altele!Dar toti se fac ca ploua!!!Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:42, 21 Ianuarie 2023
Daca ati citit legea asociatiei de proprietari art. 28 alin 3, trebuia sa cititi si alin. 4. Reclamatie puteti face conform art. 102 pct. a) si e).
[ link extern ]
Ce treaba are administratorul???
Cred ca a vrut sa zica presedintele, a mentionat alin 3 de la art. 28.
Confuzia aceasta o au multi proprietari. Din aceasta cauza vor "sedinta". Sa o convoace primarul orasului, daca nu o convoaca com. ex.
Sa citeasca cu atentie L 196/2018, sa inteleaga ce drepturi si obligatii au proprietarii.
Com. ex. nu-si face treaba? Convocati AG si schimbati-ii, ce atata plansete? (...Dar toti se fac ca ploua!!!...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisii membrii c-ex elevic elevic Buna ziua, In cazul demisiilor a 2 membrii de comitet executiv ,care sunt obligatiile presedintelui ? Convocare AG pentru alegerea altor 2 membrii (sa se ... (vezi toată discuția)
Ca proprietar asociat într-o asociație de proprietari ,legal ... misu  stamate misu stamate Ca proprietar asociat într-o asociație de proprietari ,legal pot participa la ședințele de comitet ? Care articol din Legea 196/2018 îmi permite ? Pentru ... (vezi toată discuția)
O vecina doreste sa devina presedinte al asociatiei de proprietari. ... Paveladina Paveladina O vecina doreste sa devina presedinte al asociatiei de proprietari. A convocat o sedinta - sa o credem ca are 20% din proprietari alaturi - si a trecut in ... (vezi toată discuția)