Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti unde poate fi reclamat administratorul si comitetul executiv, deoarece de 1 an de zile nu s-a facut sedinta si nici nu vor sa faca!Am solicitat sa facem o adresa catre Termoenergetica deoarece in decembrie nu am avut caldura si apa calda si nici nu vor sa auda!Conf.art.28, pct.3 din Legea asociatei, trebuie sa fim informati cu privire la calculul cotelor de intetinere si multe altele!Dar toti se fac ca ploua!!!Multumesc!
Daca ati citit legea asociatiei de proprietari art. 28 alin 3, trebuia sa cititi si alin. 4. Reclamatie puteti face conform art. 102 pct. a) si e). [ link extern ]
Confuzia aceasta o au multi proprietari. Din aceasta cauza vor "sedinta". Sa o convoace primarul orasului, daca nu o convoaca com. ex.
Sa citeasca cu atentie L 196/2018, sa inteleaga ce drepturi si obligatii au proprietarii.
Com. ex. nu-si face treaba? Convocati AG si schimbati-ii, ce atata plansete? (...Dar toti se fac ca ploua!!!...)
Demisii membrii c-ex
elevic
Buna ziua,
In cazul demisiilor a 2 membrii de comitet executiv ,care sunt obligatiile presedintelui ? Convocare AG pentru alegerea altor 2 membrii (sa se ... (vezi toată discuția)