avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot vinde o proprietate daca sunt in litigiu cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot vinde o proprietate daca sunt in litigiu cu chiriasul ,pentru ...

Pot vinde o proprietate daca sunt in litigiu cu chiriasul ,pentru neplata chiriei inainte de pronuntarea sentintei?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:46, 19 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da
acest răspuns util
puteti ca nu imobilul face obiectul litigiului.
acest răspuns util
Fără nici un fel de probleme..
acest răspuns util
Nu are legatura interesul dv in calitate de proprietar cu debitul locatarului,puteti dispune de bunul imobil dupa propriul interes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita apartament restante asociatie proprietari madalinbaban madalinbaban Un apartament a fost scos la licitatie de catre banca creditoare. O persoana fizica a adjudecat imobilul la licitatie, insa apartamentul figura cu restante ... (vezi toată discuția)
Chirias care nu plateste intretinerea si chiria : solutie? draganrandrei draganrandrei Buna ziua, Am intocmit un contract de inchiriere pentru un imobil proprietate personala. Dupa trecerea iernii restantele la intretinere sunt mai mari de ... (vezi toată discuția)
Chirias rau platnic cristina_apia cristina_apia Am o chiriasa cu care am contract de inchiriere dar care nu si-a platit intretinerea la bloc. Locuiesc in alta localitate, in Giurgiu, iar apartamentul este la ... (vezi toată discuția)