avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Sunt in crestere copil cu handicap, copilul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Sunt in crestere copil cu handicap, copilul are varsta ...

Buna ziua,

Sunt in crestere copil cu handicap, copilul are varsta de 5 ani, iar indemnizatia o voi primi pana va implini varsta de 6 ani. As dori sa deschid un PFA pe numele meu fara sa afecteze indemnizatia de creste copil. Care sunt conditiile si pasii de urmat.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Inceteaza indemnizatia de crestere copil daca raman autorizata ca pfa? gabrielapopescu gabrielapopescu Buna ziua, Incepand din iulie 2012 voi beneficia de indemizatie copil pe o perioada de doi ani pentru ca am fost salariata in ultimele 12 luni. dar in ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc munca din crestere copil kilip kilip Vreau sa stiu daca ma poate lamuri cineva: in momentul de fata sunt in crestere copil si vreau sa imi schimb locul de munca pana implineste copilul varsta de ... (vezi toată discuția)
Contract care sa nu mi afecteze concediul maternal ramonaf ramonaf sunt in concediu maternal, am primit acum o oferta de munca pe o perioada determinata pe care nu as vrea sa o ratez. cum as putea lucra legal dar sa nu mi ... (vezi toată discuția)