avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Daca mi-a fost suspendat permisul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Daca mi-a fost suspendat permisul de conducere romanesc ...

Buna ziua! Daca mi-a fost suspendat permisul de conducere romanesc in Danemarca pentru alcool pot conduce in Romania? Pentru ca am recunoscut vina cazul a fost clasat la politie fara a fi trimis in instanta. Mi-au retinut permisul am primit intrrdictie de a conduce 3 ani si au spus ca imi trimit permisul in Romania. Multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:31, 19 Ianuarie 2023
Depinde ce decid autoritățile din România. Pot da sancțiuni dacă vor. Prima data să puteți recupera permisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat in anglia cmf139 cmf139 Am primit o interdictie de a mai conduce in Anglia pe timp de un an datorita nivelului de alcool in timpul verificarii de catre politie. Mentionez ca permisul ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat in norvegia Trip11 Trip11 Buna ziua , mi-a fost retinut permisul de conducere in Norvegia in 2018 pentru conducere sub influenta alcoolului iar de atunci permisul meu nu a ajuns in ... (vezi toată discuția)