avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Am rugămintea dacă se poate sa aflu de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Am rugămintea dacă se poate sa aflu de unde trebuie ...

Bună ziua,
Am rugămintea dacă se poate sa aflu de unde trebuie sa solicit a se elibera o adeverința din care sa rezulte ca mama mea a fost refugiata în perioada 1940-1945.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Martin Ioan , utilizator 08:42, 20 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la Arhivele Nationale - Directia Judeteana sau la primaria unde s-a stabilit initial mama dvs
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 290 din 2003 larisacreanga larisacreanga Ce institutii pot elibera acte doveditoare ale calitatii de refugiat din Basarabia- (vezi toată discuția)
Legalizare adeverinta refugiat cadrilater buna ziua, bunicul ... Cornelvideo Cornelvideo Legalizare adeverinta refugiat Cadrilater Buna ziua, Bunicul a fost refugiat din Cadrliater in septembrie 1940 impreuna cu sotia si cinci copii dintre ... (vezi toată discuția)
Despagubiri legea 290/2003 - acte doveditoare darkgenius1987 darkgenius1987 Dupa formularea unei solicitari de prezentare a stadiului rezolvarii dosarului depus in vederea retrocedarii drepturilor cuvenite in baza legii 290/2003 ... (vezi toată discuția)