avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, mama sotului meu ne-a donat, cu scutire de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, mama sotului meu ne-a donat, cu scutire de raport, ...

Buna ziua, mama sotului meu ne-a donat, cu scutire de raport, apartamentul in care noi locuim de cand a fost cumparat, respectiv anul 2005. Pentru intocmirea contractului notarial, am achitat noi impozitul apartamentului (ca in fiecare an) in data de 03.01.2023 si am obtinut certificatul fiscal pe numele soacrei mele. In momentul in care mergem sa declaram dobandirea, respectiv instrainarea imobilului, cum se procedeaza la financiar, tinand cont ca este inceputul anului si impozitul la fost platit pe tot anul 2023 de catre noi? Plata a fost facuta cu card online de catre mine in numele soacrei mele. Ramane asa sau imi returneaza in cont plata initiala urmand sa platim ca proprietari? Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:28, 21 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Impozit incepeti sa platiti din 2024 deci nu datorati impozit pe 2023.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe 2023 rămâne asa.
Dvs veți datora impozit începând cu anul 2024.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu ?buna ziua,sunt stabilit in italia de 15 ani ,in romania detin ... Buzz08 Buzz08 Buna ziua,sunt stabilit in Italia de 15 ANI ,in Romania detin un apartament pt.care am platit impozitul an de an prin sora mea ,pana anul acesta cand i-a fost ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca comanzi un colet, il achiti cu cardul si ... Robert779 Robert779 ce se intampla daca comanzi un colet, il achiti cu cardul si nu l ridici la livrare, nici din depozit pana il returneaza inapoi? Iti returneaza banii, poti ... (vezi toată discuția)
Plata facturi nic77 nic77 Am o factura de transport care este emisa pe numele firmei, dar care este platita cu cardul din contul administratorului.Stie cineva cum se inregistreaza in ... (vezi toată discuția)