avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Reacție adversă
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Reacție adversă

Bună ziua, as vrea sa-mi dați un răspuns la următoarea întrebare.
Am 66 ani, în luna noiembrie a anului 2021 am fost internată la Spitalul Victor Babeș din București fiind diagnosticata cu Covid.
Am primit o schema de tratament care conținea printre alte medicamente și dexametazona. La 3 luni de la acest tratament m-am îmbolnăvit foarte rău, am început brusc sa am dureri bilaterale în zona articulației soldului și nu am mai putut merge deloc. Picioarele s-au blocat în partea de sus, neputând sa le mai mișc.
După mai multe vizite la medici, internări și alte investigații mi s-a pus diagnosticul de necroza aseptica de cap femural ca urmare a tratamentului cu dexametazona.
Medicul chirurg ortoped mi-a spus ca sunt necesare patru intervenții chirurgicale, doua foraje și doua proteze de sold.
Va rog dati-mi un răspuns, pe cine sa trag la răspundere și cum sa procedez, deoarece când am fost internată nu am fost informata cu privire la medicamentele administrate și la reacțiile adverse ale acestora.
Mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2023
george1111, utilizator
Cel mai recent răspuns: george1111 , utilizator 17:15, 22 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap Irina Lupu Irina Lupu Buna Ziua! sotul meu a fost diagnosticat cu necroza aseptica de cap de os femural bilateral. in luna martie a suferit o interventie chirurgicala de ... (vezi toată discuția)
Spitalul elias - fundeni mihalea223 mihalea223 Pe 6 noiembrie mama mea a fost dusa cu salvarea la Elias fiindca spitalul Fundeni nu are primiri urgenta.Ea este diagnosticata din 2001 cu maladia Crohn si ... (vezi toată discuția)
Concediu medical albus albus Sotul meu a fost diagnosticat cu sindrom posttrombotic si HTA gr 2 de risc inalt. Care este maximul de zile consecutive de concediu medical de care poate ... (vezi toată discuția)