avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. I. mi poate spune cineva cum este mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. I. mi poate spune cineva cum este mai bine de plătit ...

Bună seara. I. mi poate spune cineva cum este mai bine de plătit impozitul la A. N. A. F? ma refer la teren arabil pe câmp. La ha. ori la venit. Ma refer la suprafață de cultura. Multumesc

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren aiurelul36 aiurelul36 buna In urma decesului socrilor mei printre altele am ramas si cu 3 hectare de teten arabil, de la stirile TV am aflat ca de anul acesta se pune impozit pe ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda intre doua persoane fizice AlinaMarinFlorea AlinaMarinFlorea Buna ziua, as dorii sa stiu daca pot face un contract de arenda doua persoane fizice.Trebuie neaparat sa ai firma ca sa poti lua in arenda pamant?Ar exista ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o nelămurire, am avut 2 ha de pământ arabil ... Eu68 Eu68 Bună ziua, am o nelămurire ,am avut 2 ha de pământ arabil în arenda la un fermier acum 2 luni I le am vândut și banii I am primit în cont bancar ,am ... (vezi toată discuția)