avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am o nelămurire, am avut 2 ha de pământ ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am o nelămurire, am avut 2 ha de pământ arabil ...

Bună ziua, am o nelămurire ,am avut 2 ha de pământ arabil în arenda la un fermier acum 2 luni I le am vândut și banii I am primit în cont bancar ,am înțeles ca trebuie sa plătesc impozit pe acesti bani la ANAF însă eu am plătit toate taxele notariale aferente mai trebuie sa mi ia și impozit pe banii ăștia? Sau cum se procedează mă duc eu sa I declar la ANAF? sau îmi trimit ei notificare acasă? O mare hoție în țara asta!! Vă rog să mă lămuriți că oi mai primi și amendă!!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:10, 19 Iunie 2022
Terenul este extravilan?
Aveți mai putin de 8 ani de când l-ati dobândit?
Este arabil pe câmp este obținut prin dezbaterea moștenirii de la părinți moștenire care am dezbătut o acum 1 an

raluk0207 a scris:

Terenul este extravilan?
Aveți mai putin de 8 ani de când l-ati dobândit?

Atunci nu plătiți niciun impozit.
Impozitul pe venitul realizat din transferul proprietăților imobiliare, se datorează numai dacă tranzacția depășește 450.000 lei.
Ultima modificare: Duminică, 19 Iunie 2022
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactiile între două srl-uri doruculea doruculea Bună ziua. Vă rog frumos să mă ajutați cu un răspuns la întrebarea următoare. O societate comercială vinde altei societăți comerciale un teren ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract arenda si legalitate insusire subventie arlandh arlandh :Buna dimineata! Tatal meu a decedat in anul 2001. Mostenire: 8,55 ha teren arabil si 0,74 ha pasune. Mostenitori: eu si mama. Nu am efectuat succesiunea. ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit din vanzare teren agricol sohan sohan Am gasit un articol pe un site despre acest subiect la care mi ati trimis un raspuns si ptr care,va multumesc. Il redau mai jos : \"La transferul dreptului de ... (vezi toată discuția)