avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Depunere contestație Bună seara ! Acest articol este ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Depunere contestație Bună seara ! Acest articol este valabil ...

Depunere contestație
Bună seara ! Acest articol este valabil și în cazul suspendării permisului de conducere, „Art. 32. – (1) Plangerea se depune si se solutioneaza in baza competentei alternative la judecatoria in a carei circumscriptie a fost savarsita contraventia, ori, la judecatoria in a carei raza teritoriala isi are domiciliul sau sediul contravenientul.” Vă mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul contraventiilor rutiere nu este valabila competenta alternativa, plingerea se depune doar la judecatoria in raza caruia se afla acea sectie de politie. Exista o initiativa legislativa in acest sens, care nu a ajuns sa fie dezbatuta si promulgata :www.avocatnet.ro/articol_618...
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2023
latka, utilizator
Mulțumesc frumos pentru informare !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificări art.32-og.2/2001 AbgaeSamtak AbgaeSamtak Bună ziua. Aș dori o părere avizată la următoarele modificări: Prin Lg.107/20.04.2022 s-a modificat art.32 din OG.2/2001 prin aceea că \"Plângerea se ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de constatare contestat gigel10 gigel10 Locuiesc in Ploiesti si am avut un accident de masina in Bucuresti, sector 6. Am fost lovit in spate de un autoturism si impins pe contrasens.In accident au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit un proces verbal de contraventie in bucuresti ... rodicageorge rodicageorge Buna ziua, am primit un proces verbal de contraventie in bucuresti ,pot face contestatie in alt oras ? (vezi toată discuția)