avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua, Am realizat o publicație online ca urmare ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua, Am realizat o publicație online ca urmare a inspirarii ...

Buna ziua,

Am realizat o publicație online ca urmare a inspirarii de la o persoana din US. Aceasta publicație este oferită gratuit pe cont de social media. O alta persoana din România a realizat o publicație similară (cu câteva zile înainte de a o realiza eu) și acum cere “drepturi de autor”.
Eu nu m-am inspirat sau preluat absolut nicio informatie de la persoana din România, ci de la persoana din US.

Din ce observ, și persoana din România s-a inspirat din același loc ca mine - iar acum nu ii convine ca eu ofer publicația gratuit și ea cere bani pe acea publicație.

Persoana din România are vreun drept sa îmi ceara ceva? Sau la ce ma pot aștepta?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:36, 23 Ianuarie 2023
Dacă și-a înregistrat vreo prioritate, are dreptul. Verificați

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ProtecȚia datelor cu caracter personal. buna ziua. o publicație ... jenifer chelaru jenifer chelaru PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. Buna ziua. O publicație media a folosit înscrisuri cu adresa locuinței mele ANL ( strada, bloc, apartament) ... (vezi toată discuția)
Cumpar din china / livrez in sua / bunurile nu trec prin ro / comert online marinescul marinescul Buna seara, Va ofer acest exercitiu si poate reusiti sa ma ajutati: Sunt persoana juridica, cu sediul in Romania si doresc sa aflu daca este legala o ... (vezi toată discuția)
Situatie fiscala pentru persoanele care lucreaza remote josephine234 josephine234 Lucrez pentru o companie din US, am visa de work in US si platesc taxe in US. Dar o parte din job-ul meu este efectuat si remote, din Romania. Drept urmare, eu ... (vezi toată discuția)