avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara. Am rezidenta(pana in acest moment,fara ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara. Am rezidenta(pana in acest moment,fara contract si ...

Buna seara.
Am rezidenta(pana in acest moment,fara contract si domiciliu schimbat), iar domiciliul stabil legal la alta adresa/localitat. Am fost pe la diferite institutii,inclusiv cea de furnizare Electrica pt intreba unde sa dau declaratie pe proprie raspundere in acest sens. NIMENI NU STIE UNDE SI CE PASI AM DE URMAT PT A BENEFICIA DE CARD ENERGIE. Factorul postal care deserveste localitatea unde am domiciliul stabil mi-a spus ca nu sunt trecuta pe lista persoanelor care beneficiaza de acest card. Nu stiu unde sa mai intreb......
Cel mai recent răspuns: Caltunuldnei , utilizator 18:47, 23 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cardul de energie constb constb Daca unei personae cu venit sub 2000 lei i s-a refuzat dreptul la cardul de energie, probabil pt. ca are , in acte , domiciliul la o adresa cu alte persoane, ... (vezi toată discuția)
E legal? rosiu simona rosiu simona Buna ziua! SC la care lucrez are adresa corespunde cu sediul. Aici locuiesc aici lucreaza. Radio difuziunea Romana le cere sa plateasca atat ca persoana ... (vezi toată discuția)
Prima de incadrare si prima de instalare Bora Irina Bora Irina Buna ziua. As avea nevoie de o lamurire: la data intrarii in somaj o persoana avea domiciliul in localitatea Petrosani, jud Hunedoara:frantic:. Dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)