avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PFA este consuderată persoana juridică sau fizică?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PFA este consuderată persoana juridică sau fizică?

PFA este consuderată persoana juridică sau fizică?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:54, 24 Ianuarie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Persoana fizica ... nu persoana juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare revisal pfa ncris78 ncris78 O Pfa doreste sa angajeze un muncitor. In Revisal se completeaza rubrica Persoana juridica sau persoana fizica? Pfa nu are personalitate juridica, eu as ... (vezi toată discuția)
Pfa /persoana juridica sau persoana fizica? vasile15 vasile15 ce este un pfa?persoana fizica sau juridica?intreb fiindca am mers sa inchei un contract de salubrizare,iar de la salubris mi s-a spus ca eu sunt persoana ... (vezi toată discuția)
Pfa poate avea angajati? cercetasa cercetasa sotul meu are un pfa pe un contract de inchiriere spatiu la un vecin in curtea lui, avand un atelier de termopane as vrea sa deschidem un swourum intr o ... (vezi toată discuția)