Mulțumesc
Am mentionat despre plata impozitului doar pentru a nu se deschide un alt subject pe tema aceasta
Intradevar este vorba despre videochat, nu știu cât de multe cunoasteti despre "dedesubturile" acestei industrii insa utilizatorii/clientii sunt instiintati ca dezvaluirea datelor personale de ambele parti este strict interzisa . La începutul "prieteniei", într-un moment de sinceritate i-am spus ca sunt "vanzatoare de iluzii " lucru pe care in timp (o luna) l-a uitat/ omis datorita faptului ca "începeam sa ne cunoaștem mai bine "
O parte din acele video-uri postate pe un site pentru adulti au fost uploaded înainte "sa ne imprietenim " - lucru pe care l-am aflat mai târziu și pe care l-a negat când l-am întrebat direct .
adriandimitriu a scris:
iata si cealalta fata, fara sa aprob actiunile (de altfel suparatoare) ale clientului:
daca inteleg bine, practicati un fel de videochat, poate chiar explicit; oricat de privat ati vrea sa fie, activitatea dvs este publica. faptul ca platiti impozit pe venit nu va valideaza in nici un fel.
atentie! daca in cadrul acestuia faceti promisiuni doar pentru a prelungi "timpul de antena", poate fi vorba si de o inselatorie. e discutabil. clientii dvs sunt aparati de legislatia de protectie a consumatorului.