avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Frauda-Chirie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Frauda-Chirie

Frauda-Chirie
Buna seara... am intampinat o problema... am gasit un studio recent renovat.. arata perfect.. am discutat cu proprietarul la telefon in data de 20.02.2025
Pe data de 21 mi a spus ca el ajunge pe 28 acasa si pentru vizionare doar dupa data de 28... daca vreti sa il inchiriati se pot ace formalitatile online cu contract semnat si banutii in cont... am acceptat sa mi se faca contract 1+1 luna garantie.. am citit contractul , am semnat mi s a trimis cum iti trimite pe airbnb codul de la "miniseif" , mi s a explicat tot ce si cum.. o gluma in telefon... avand mai multe proprietati.. dn disperare am trimis banii pe 2 luni pe revolut .
Eu fiind fin Mangalia, am plecat cu parintii mei la Cta sa il vizionez.. adresa am verificat o online... strada si numarul , blocul , scara, etaj si ap erau trecute in contract... buletinul proprietarului totul corect.
Am ajuns la Cta.. dupa o ora de cautari blocul nu exista.
L am contactat si mi a spus ca imediat imi trimite poze cu blocul si zona, la o secunda distanta a sters toate mesajele de pe whatsapp si nu mai raspunde.
Mi am dat seama ca am luat "teapa" de 500 de euro... am contactat banca revolut, am trimis tranzzactiile, buletinul, locul de parcare.. dar in conversatii mdai raspund doar eu deoarece a sters.
Omul si a schimbat numele , are acelasi numar de telefon... are 7 studiouri pe publi24 si culmea este ca are acum anunturile promovate... spun asta ca sper sa nu mai faca cineva in disperare si sa piarda o gramada de bani.
Buletinul sigur nu este al lui.. am verificat online , buletinul este valabil dar sigur nu este al celui cu care am vorbit.
ce este de facut?
astept un raspuns de la revolut cu toate dovezile.. altceva?
Vreau sa nu mai pateasca nimeni asa ceva deoarece inca sunt toate de inchiriat si valabile...multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:30, 22 Februarie 2025
Mergeti la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cu buletinul, in numele meu Naomi94 Naomi94 Buna ziua! In urma unui anunt de pe olx cu o masina de vanzare in leasing, am trimis pe whatsapp poza cu buletinul pentru a face un calcul de leasing. Nu am ... (vezi toată discuția)
Drept de superficie pe terasa de bloc si uscator a_adina a_adina Am gasit un apartament printr-o agentie imobiliara,la ultimul etaj(6) ,in anuntul de vanzare fiind incluse terasa(amenajata,pe suprafata aferenta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. ... npbogdan82 npbogdan82 Buna ziua. In 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. academicsingles.ro, (site detinut de be2 S.à.r.l. 13, rue du Commerce – L-1351 Luxembourg – ... (vezi toată discuția)