Bună ziua am incercat azi sa fac o refinanțare la BCR și mi sa aprobat pentru salariul care îl am dar au primit un mesaj că am o poprire eu sau soția și nu pot demara actele mai departe.Am verificat pe ghișeul.ro si nu avem nimic de plata nici eu nici soția decât impozitul la casa și mașină pe anul asta .ce rămâne să fac acum unde sa mai verific ?
Buna ziua,
Mergeti la banca sa va spuna cina v-a pus poprirea. Apoi mergeti la acesta si vedeti despre ce e vorba. Poate nu e o poprire pusa de Anaf ci de o persoana privata.
verificati la pe portajul judecatoriilor dupa numele fiecaruia, sa vedeti daca exista o incuviintare de executare silita.
puteti intreba si la bancile unde aveti conturi, nu oti avea la toate.
verificati la pe portajul judecatoriilor dupa numele fiecaruia, sa vedeti daca exista o incuviintare de executare silita.
puteti intreba si la bancile unde aveti conturi, nu oti avea la toate.
Mai aveți conturi curente și la alte bănci`? Dacă da, poate aveți neplătite undeva comisioanele de administrare cont, administrare depozit, sau poate aveți un descoperit de cont neachitat.
Dacă aveți mașină, verificați dacă nu aveți vreo amendă recentă și neplătită.
Auto
smart28
buna ziua,
as vrea sa cumpar o masina la mana a doua si as dori sa o trec pe numele sotie deoarece eu am un credit la o banca pe care nu l-am achitat si a ... (vezi toată discuția)
Oprire pe conturi
Seven29
Am un cont la BCR pe care intra doar alocația copilului si s-a pus poprire pe acel cont.Se poate sa se puna poprire si pe salariu si pe acel cont in acelasi ... (vezi toată discuția)