avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, In 2007 parintii au achizitionat un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, In 2007 parintii au achizitionat un teren extravilan ...

Buna ziua, In 2007 parintii au achizitionat un teren extravilan pasune.In 2008 au primit de la primarie atorizatie de constructie pentru casa,s-a finalizat casa, avem si receptie.Impozit la primarie sa plateste si pentru constructie si pentru o parte din teren intravilan, insa casa nu apare in extrasul de carte funciara. Ce se poate face pentru a intabula casa? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CatalinAdrian89 , utilizator 14:14, 26 Ianuarie 2023
Luati legatura cu un cadastrist, sa va actualizeze documentatia cadastrala, astfel incat sa apara si casa pe schita.
Ulterior, cu documentatia cadastrala actualizata, cu autorizatia de construire+ procesul verbal de receptie si cu un certificat de atestare fiscala de la Primarie, va veti putea face intabularea.
Am discutat cu un cadastrist si mi-a spus ca nu se poate face decat dupa ce fac PUZ, ori asta costa foarte mult.
Atunci, nu puteti intabula
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntabularea unei constructii noi Fat-Frumos Fat-Frumos Am o casa noua ridicata in regie proprie si cu autorizatia de constructie expirata din 2011(cea de pe parter). Am ridicat mansarda fara autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol patraulea patraulea Buna ziua,este vb de un teren scos din circuitul agricol,pe care s-a obtinut o autorizatie de constructie.La cadastru nu s-a facut modificarea si apare tot ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa Anele1 Anele1 Buna seara. Am construit o casa la sat pe un teren arabil intravilan cu gradina suplimentara, in 2014. Am autorizație de construire, proces verbal de receptie ... (vezi toată discuția)