avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrare coduri caen pe II.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrare coduri caen pe II.

Buna ziua. Ma puteti ajuta cu informatii despre ce certificari sunt necesare pentru a putea inregistra pe un II codurile CAEN 2812(Fabricarea de motoare hidraulice) si 4671 (Comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi si gazosi si al produselor derivate)?
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:32, 29 Ianuarie 2023
Ordinul nr. 3236/2018 pentru aprobarea Procedurii de înregistrare a operatorilor economici care comercializează în sistem angro sau en detail produse energetice - benzine, motorine, petrol lampant, gaz petrolier lichefiat şi biocombustibili, precum şi pentru aprobarea modelului şi conţinutului unor formulare
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare en gross lilianadnc lilianadnc Buna seara,as dori sa stiu daca o societate are ca activitate comert cu ridicata al combustibililor solizi,lichizi si gazosi,mai precis de uleiuri minerale ... (vezi toată discuția)
Cod caen + conditie administrator SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Incerc sa identific un cod caen pt. achizitia si vanzarea de ulei auto si nu reusesc. Ca sa fiu mai exacta doresc sa infiintez un SRL cu obiect ... (vezi toată discuția)
Cod caen lumifatu lumifatu Lucrez intr-o companie care comercializeaza produse petroliere (carburanti, uleiuri, benzinarii, etc.) Spuneti-mi va rog care este codul CAEN aferent acestei ... (vezi toată discuția)