avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecinul de deasupra ma omoara cu o putoare zilnica de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecinul de deasupra ma omoara cu o putoare zilnica de mancare, ...

vecinul de deasupra ma omoara cu o putoare zilnica de mancare, mititei de exemplu, mai ales seara tarziu, noaptea.
Pot sa pun un plastic ca sa astup gura de evacuare a Grilei de aerisire centrala a blocului?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:36, 29 Ianuarie 2023
Conform disp l nr 196/2018 proprietarii nu au dreptul sa intervina asupra instalatiilor parte comuna din condominiu
Puteti sa obturati evacuarea aferenta apartamentului dv fara a intervenii asupra infrastructurii generale de aerisire
Pentru protectia dvs., macar incercati manevra pe care ati propuso. Vedeti ca in comert exista niste dispozitive cu care puteti inchide temporar acea aerisire. Cand oamenii au trecut la "potol'" va dechideti aeriserea, pentru ca este bine ca bucataria sa poata fi aerisita .
Asa este traiul la bloc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc într-un bloc care are horn din construcție. cine răspunde de porțiunea aferentă fiecărui apartament? D_aka D_aka Buna seara, locuiesc intr-un bloc care are din constructie horn. Mi-am construit un semineu ( in locul unei vechi sobe) cu evacuarea fumului in hornul ... (vezi toată discuția)
Lamurire buna ziua, am o mica problema si nu stiu cui sa ma adresez, ... Paul2017 Paul2017 Lamurire Buna ziua, Am o mica problema si nu stiu cui sa ma adresez, locuiesc intr-un bloc cu 4 nivele, eu locuiesc la ultimul nivel. De ceva timp cei ... (vezi toată discuția)
Montare hota. Costy16 Costy16 Pot monta burlanul de la hota de aragaz din bucatarie pe aerisire? Este legal acest lucru? Vecinul de la etajul 4 imi spune ca îi intra miros în ... (vezi toată discuția)