avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cit va fi valoarea, handicap accentuat, în februarie, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cit va fi valoarea, handicap accentuat, în februarie, 2023?multumesc ...

Cit va fi valoarea, handicap accentuat, în februarie, 2023?multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:26, 28 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Potrivit OUG 168/2022, așa cum se menționează la articolul XIX, indemnizația care se va acorda în luna ianuarie din 2023 va avea valoarea de 279 lei pentru persoanele detinatoare de decizie/certificat handicap accentuat;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit pe cuponul din dec /22 674 lei pe care scrie pensie ... arhirie vasile arhirie vasile am primit pe cuponul din dec /22 674 lei pe care scrie pensie 555 si 116 supliment in luna in luna februarie ptr ianuarie cit voi primi? nu se da dublata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie compensatorie persoane cu handicap buna ziua! conform ... Mariana.B Mariana.B INDEMNIZATIE COMPENSATORIE PERSOANE CU HANDICAP Buna ziua! Conform ORDONANȚEI DE URGENȚĂ Nr.168 privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor ... (vezi toată discuția)
Cit vor primi persoanele cu handicap accentuat, în februarie ... Că-mi camis Că-mi camis Cit vor primi persoanele u handicap accentuat, în februarie 2023? Multumesc (vezi toată discuția)