avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara, sunt angajata unei agentii pe functia de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara, sunt angajata unei agentii pe functia de manager ...

Buna seara, sunt angajata unei agentii pe functia de manager si detin si brevet de turism. Agentia si a luat licenta in baza bevetului meu de turism . Acum doresc sa demisionez din functie si sa mi retrag brevetul dar admisitratora firmei ma santajeaza spunand ca daca ii retrag brevetul imi deschide dosar penal pentru ca inchiriere de brevet. Ce riscuri sunt in acest caz? Va mutumesc
Cel mai recent răspuns: angelica5 , utilizator 09:10, 30 Ianuarie 2023
Ati avut c.i.m.incheiat pe functia de manager?
Bună ziua, da, sigur cu contract de munca .

[

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Brevet de turism criss1122 criss1122 Care sunt procedurile de a inchiria un brevet de turism si la ce riscuri sunt expusa? (vezi toată discuția)
Agentie de turism irinacer irinacer Buna ziua ! As vrea sa imi deschid o agentie de turism si am cateva nelamuriri: 1. daca eu sunt asociat unic la firma si am si brevetul de turism, cum pot ... (vezi toată discuția)
Acte agentie de turism alinaelena89 alinaelena89 as dori sa stiu de ce acte as avea nevoie pentru deschiderea unei agentii de turism. mentionez ca eu termin facultatea si in iulie sustin examenul de licenta. ... (vezi toată discuția)